Menü Hungarian
Euro_2016_support_BTL_header

2016. augusztus 10.

BTL által támogatott portugál és cseh nemzeti csapatok az EURO 2016 bajnokságon
Franciaország

A játékosokat a legkorszerűbb BTL technológia segítette a kimerítő mérkőzések utáni pihenésben, illetve a következő megmérettetésen való eredményes szereplésen. 

A BTL számára megtiszteltetés, hogy támogathatta a cseh és portugál nemzeti csapatot az EURO 2016 bajnokságra való felkészülésében. Az UEFA labdarúgó- Európa-bajnokság 2016. június 10-től 2016. július 10-ig tartották, Franciaországban.

A BTL nagyintenzitású lézer és a BTL célzott rádiófrekvenciás terápia bizonyítottan hatékony a megelőzés, a gyors regeneráció és az akut sérülések kezelésének területén. A két terápiát minden olyan esetben biztosítottuk, amikor a játékosoknak enyhülésre volt szükségük a  ontos mérkőzéseken való eredményes teljesítés érdekében.

A döntőben a francia és a portugál csapat versenyzett, a mérkőzés feszes volt, de kiegyenlítettnek tűnt. Bár Franciaország volt hazai pályán és gyakori kapura lövéssel játszott, egy hosszabbításban lőtt gól döntötte el a bajnokság eredményét. Portugália 1-0- verte a franciákat, vezető pozíciót szerzett az Európa-bajnokságon, bár nagy hősük, Ronaldo, 23 percet töltött a gyepen. A BTL számára megtiszteltetés, hogy támogathatta a csapatot, és ezzel hozzájárhatott az Európa-bajnoki cím megszerzéséhez.

Martin Janousek, a Cseh nemzeti csapat gyógytornásza megerősíti a BTL TR-Terápia és Nagyintenzitású Lézer hatékonyságát: „Megtiszteltetés, hogy a BTL berendezéseit használhatjuk. Applikációik segítenek bennünket és a válogatott csapat tagjait az elváltozások megelőzésében és helyreállításában is.“  Janousek olyan híres futball sztárokat kezelt eddig, mint Petr Cech, Tomas Sivok, David Limbersky és sokan mások.

Köszönjük a portugál és cseh nemzeti csapatnak, hogy a BTL termékeit választották az Euro 2016 bajnokságra való felkészüléshez és regenerációhoz! 

Tekintse meg, hogyan alkalmazza a cseh válogatott a terápia kellemes hatásait. 

Több esemény

Válasszon nyelvet

Értesítések bezárása