Menü Hungarian

2016. május 29 – június 2.

ISPRM 2016
Kuala Lumpur

XX. ISPRM (International Society of Physical and Rehabilitation Medicine World Congress) Világkongresszus

ISPRM_header_w

Az ISPRM által szervezett világkongresszus témái közt szerepel a fejlett technológia és innováció, szakértő előadókkal a fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás területéről. Fedezze fel modern világunk legújabb fejlesztéseit! 

Tudományos Kongresszus

Az ISPRM 2016 célja, hogy bemutassa a legújabb trendeket a rehabilitációs gyógyítás területén. Önnek az élvonalbeli tudomány fókuszában lehetősége van elmélyedni a kognitív rehabilitáció, a görcsösség csökkentés, a páciens-központú ellátás, a vegetatív zavarok és sok más érdekes területen. 

A „Támogató és Megengedő Rehabilitációs Orvoslás: az Elmélettől a Gyakorlatig“ című tudományos program sok témát foglal össze, világhírű szakértők bevonásával, akik megosztják kísérleti eredményeiket és tapasztalataikat a tudományos üléseken és szimpóziumokon. Az interaktív workshop segíti a rehabilitációs technikák gyakorlati alkalmazását. 

A programban új elem a „kreatív stratégiák a betegellátásban“ című téma és vita. A legújabb klinikai kutatások globális képviselőivel beszélhet. 

A kongresszus hivatalos nyelve az angol. 

Tekintse meg tavalyi fotónkat a berlini ISPPRM rendezvényről.

Take a look at the photos from ISPRM from Berlin last year

Látogassa meg weboldalunkat Több esemény

Válasszon nyelvet

Értesítések bezárása