Menü Hungarian

2015. június

Nemzetközi Workshop - Célzott Rádiófrekvenciás Terápia
Prága, Cseh Köztársaság

A 2015 júniusában tartott prágai TR-Terápia workshop 9 különböző országból érkező résztvevő számára nyitott új távlatokat a fizioterápia területén.

BTL_TR-Therapy_International_Workshop_Prague

Nemzetközi TR-Terápia workshop Prágában

A Prágában tartott TR-Terápia bemutató volt az első olyan workshop, amely a célzott rádiófrekvenciás terápiát mutatta be. Egy merőben új fizioterápiás és rehabilitációs módszert világított meg, illetve tette lehetővé annak kipróbálását, oktatását, a résztvevők tapasztalatainak megosztását egymás között, a még jobb kezelési eredmények és magasabb minőségű terápia érdekében.  

A három nemzetközi felszólaló, Romano de Santis Olaszországból, Diogo Cardoso Portugáliából és Monika Házová Csehországból, egyaránt a TR-Terápiával kapcsolatos tapasztalataikat fogalmazták meg, annak gyógyhatásait, illetve mindennapos alkalmazási formáit. Gyakorlati bemutatót is tartottak. A 9 különböző országból érkezett résztvevők kipróbálhatták a TR-rel történő kezelést, megtapasztalhatták egyedi előnyeit, mint például szelektív szövetmelegítést, az ergonomikus tervezésű kezelőfejek használatát, illetve a kezelés során fellépő kellemes érzést.

Tekintse meg videónkat és tudjon többet a workshopról. 

Galéria

Látogassa meg weboldalunkat Több esemény

Válasszon nyelvet

Értesítések bezárása