Menü Hungarian

2015. november 7.

TR-Terápia Workshop Horvátországban
Zágráb, Horvátország

A workshop célja egy új fizioterápiás módszer - a Célzott Rádiófrekvenciás (TR) technológia- bemutatása, illetve annak beillesztése a napi fizioterápiás. 

BTL_TR-Therapy_Workshop_Croatia

TR-Terápia Workshop Horvátországban

2015 november 7-én, egy fizioterápiás magánrendelőben, a Jadranka Brozd-on az első oktató workshopot, A TR-Terápia Alkalmazása témában. A workshop célja egy új fizioterápiás módszer, a Célzott Rádiófrekvenciás (TR) technológia bemutatása volt,mint az egyik legbiztonságosabb módszert a szövet célzott és szelektív melegítésére, valamint ennek bevonása a fizioterápiás kezelésbe. A TR-Terápia eredményes sportsérülések, akut és krónikus állapotok rehabilitációjára, valamint kiváló fájdalomcsillapító. A résztvevőket 28 fizioterapeuta alkotta, akiknek lehetőségük nyílt kipróbálni a gyógyászati TR rendszert egymáson. A program része volt továbbá a terápiás folyamatok bemutatása.

Előadók:  

Blaženka Nekić , M.D., fizioterápiás és rehabilitációs szakember

Jadranka Brozd , fizioterapeuta

Ivor Bozic , fizioterapeuta

 

Galéria

Több, mint 15 éve dolgozom a BTL fizioterápiás berendezéseivel...

Balženka Nekić, M.D. 

“15 éve dolgozom a BTL hagyományos fizioterápiás termékeivel és 2 éve elkezdtem használni a csúcstechnológiájú készülékeket is, rehabilitációs és fizioterápiás praxisomban. A célom az volt, hogy ismereteimet kiterjesszem a TR-Terápia és rádiófrekvencia mozgásszervrendszeri alkalmazására. Megtanultam, hogy használjam a TR-Terápiát, illetve hogyan kössem össze az eddig ismert technikákkal, például mobilizációs technikák, Dinamikus Neuromuszkuláris Stabilizáció, vagy a tapaszozás.”

Látogassa meg weboldalunkat Több esemény

Válasszon nyelvet

Értesítések bezárása